Hej då

Nu åker det här fina gamla förklädet av! Under våren går jag nämligen vidare till ett nytt matmagasin. jagDet är med blandade känslor jag lämnar ELLE mat & vin, som jag är så stolt över. När jag började på ELLE mat & vin för nio år sedan kom den endast ut med fyra nummer per år.

Annons

Försäljningen satte fart och redan året därpå ökade vi utgivningen till sex utgåvor. Under mitt sista år (2015) som chefredaktör för ELLE mat & vin producerade vår lilla redaktion 7 ordinarie utgåvor och 3 specialtidningar i form av två Vardagslyx och en Grillfest! 2015 firade också ELLE mat & vin 20 år med ett hejdundrande kalas. Det blev en underbar fest som fick stor spridning i olika medier, förutom att vi hade så otroligt kul! Det har även hänt så mycket här, på vår fantastiskt snabbt växande hemsida.
Ett innerligt varmt tack till alla läsare och alla som har följt min blogg som jag hoppas kommer återuppstå någon annanstans.

LÄS OCKSÅ

(0)


Annons

AnnonsAnnons
Senaste från Elle Mat & Vin