Fira alla hjärtans dag med en eldig italienare!

Beställ hem en eldig italienare till alla hjärtans dag! Allegro Primitivo (32412) har fått ny cool outfit och finns i Systembolagets ordinarie sortimentet, men inte i alla butiker så kolla på systembolaget.se var den finns.

Annons

Vinmakarna bakom Allegro Primitivo kallar vinet ”The Tatoo Blend” för att den lyckats hålla en identisk kvalitet under de 15 år vinet har funnits på Systembolaget. Därav motivet på den snygga etiketten. Här är min meny till alla hjärtans dag som jag hoppas blir en perfect match med den heta italienaren.allegro
Hjärtformat stekt bröd, toppad med tapenade eller rysk kaviar om man vill slå på stort.rabiff-rosa-kokboken
Hjärtformad råbiff från boken Pink, den rosa kokboken av Peter Norman och Mikael Strinnhed. Råbiff är ju bara så gott, och just den har vi haft med i ELLE mat & vin för länge sedan och är min favorit.
600 g oxfilé (malen)
5 msk kapris (avrunnen)
4 msk persilja (grovhackad)
3 msk fransk senap
3 msk inlagda rödbetor (tärnade)
1/2 rödlök (skalad och finhackad)
2 msk olivolja
nymalen svart peppar
salt
Blanda alla ingredienser till råbiffen, smaka av med salt och peppar och dela på fyra. Forma biffarna till hjärtan. Servera råbiffen med salladen och hårt bröd av Finncrisp-typ.chokladtarta-hjarta
En av våra vackraste bilder vi haft i ELLE mat & vin är den här underbara hjärtformade chokladtårtan skapad av Liselotte Forslin och Ulrika Ekblom. Gör din favoritchokladtårta i form av ett hjärta och dekorera med blomblad. Kan det bli mer romantiskt?
#allegroprimitivo #allahjärtansdag

LÄS OCKSÅ

(0)


Annons

AnnonsAnnons
Senaste från Elle Mat & Vin